StemGen Partners – Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator për Testet Gjenetike – Terapi Mjekёsore tё Avancuara

StemGen Partners – Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator për Testet Gjenetike – Terapi Mjekёsore tё Avancuara

StemGen Partners – Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator për Testet Gjenetike  – Terapi Mjekёsore tё Avancuara

StemGen Partners – Besoji Shpresat Tuaja Shkences!Laborator për Testet Gjenetike – Terapi Mjekёsore tё Avancuara

StemGen Partners – Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator për Testet Gjenetike – Terapi Mjekёsore tё Avancuara

StemGen Partners – Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator për Testet Gjenetike – Terapi Mjekёsore tё Avancuara

StemGen Partners – Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator për Testet Gjenetike – Terapi Mjekёsore tё Avancuara

StemGen Partners – Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator për Testet Gjenetike – Terapi Mjekёsore tё Avancuara


NE rritemi me JU

Ne mbeshtesim shendetin dhe edukimin ne familje dhe ne komunitet.


RRETH NESHKONTAKTO


Shendeti i Familjes Tuaj
eshte Prioriteti Jone

Ne jemi pranë jush në çdo hallkë të jetës suaj.

RRETH NESHKONTAKTO

TЁ DASHUR PRINDЁR TЁ ARDHSHЁM,

Sё shpejti ju do tё mbani nё krahёt tuaja tё voglin/ёn tuaj tё dashur.
Ne ju dёrgojmё urimet tona mё tё mira dhe urojmё shumё fat pёr ju.
Nё rrugёtimin e gjatё tё shtatёzanisё do t’ju lindin shumё pyetje pёr shёndetin e fёmijёs suaj tё ardhёshёm, dhe eksperienca ndёrkombёtare e partnerёve tonё Europian nё fushёn e diagnozёs prenatale na jep sigurinё pёr gjetjen e pёrgjigjeve qё ju ndihmojnё tё merrni vendime tё mbёshtetura nё informacion tё saktё dhe tё standartizuar. 
Duke investigur predispozionin gjenetik te te voglit/ës tuaj për të manifestuar në vitet e para të jetës çrregullime të ndryshme metabolike , të intolerancës, të reagimit ndaj barnave apo sëmundjet e tjera të rralla të panjohura në familjen tuaj. 
Ne kujdesemi që t’ju ofrojmë shërbim të personalizuar duke ju mundësuar konsulencë gjenetike nga mjekë shqiptar dhe italian me eksperiencë shumë vjeçare në fushën e diagnozës gjenetike pre dhe post natale.
Besojini shpresat tuaja shkencës!

Dr. Dorela Kroni

Themeluese dhe Drejtor Ekzekutiv

TЁ DASHUR PRINDЁR TЁ ARDHSHЁM,

Sё shpejti ju do tё mbani nё krahёt tuaja tё voglin/ёn tuaj tё dashur. Ne ju dёrgojmё urimet tona mё tё mira dhe urojmё shumё fat pёr ju. Nё rrugёtimin e gjatё tё shtatёzanisё do t’ju lindin shumё pyetje pёr shёndetin e fёmijёs suaj tё ardhёshёm, dhe eksperienca ndёrkombёtare e partnerёve tonё Europian nё fushёn e diagnozёs prenatale na jep sigurinё pёr gjetjen e pёrgjigjeve qё ju ndihmojnё tё merrni vendime tё mbёshtetura nё informacion tё saktё dhe tё standartizuar. Duke investigur predispozionin gjenetik te te voglit/ës tuaj për të manifestuar në vitet e para të jetës çrregullime të ndryshme metabolike , të intolerancës, të reagimit ndaj barnave apo sëmundjet e tjera të rralla të panjohura në familjen tuaj. Ne kujdesemi që t’ju ofrojmë shërbim të personalizuar duke ju mundësuar konsulencë gjenetike nga mjekë shqiptar dhe italian me eksperiencë shumë vjeçare në fushën e diagnozës gjenetike pre dhe post natale. Besojini shpresat tuaja shkencës!


Dr. Dorela Kroni

Themeluese dhe Drejtor Ekzekutiv


Rreth nesh
StemGen Partners

StemGen Partners perfaqeson nje platforme inovative, e para e ketij lloji, ne Shqiperi dhe Kosove. StemGen Partners ne bashkepunim eskluziv me kompanite me te njohura ne Europe ne fushen e gjenetikes dhe bioteknologjive, ofron zgjidhje te personalizuara te fjales se fundit te shkences dhe te mjekesise rigjenerative per te gjitha familjet shqipetare.

Perse duhet te zgjidhni StemGen Partners?

Keshillim Gjenetik

Platforma numer 1 e kerkimit te spitalit dhe ekspertit ne terapi mjekesore te avancuara.

HUB-i Gjenetikes

Stacioni juaj i kontrollit dhe diagnostikimit gjenetik ne bashkepunimme qendren me te avancuar te diagnozes molekulare ne Europe, GENOMA

Trajtime të mjekësisë rigjenerative

Terapia me plazmën e pasur me trombocite (PRP) përdor injeksione të
përqendrimit të trombociteve të vetë pacientit për të përshpejtuar shërimin e
tendinave, ligamenteve, muskujve dhe nyjeve të dëmtuara.


Sherbimet


Teste Gjenetike ne Shtatzani
LEXO MË SHUMË

Këshillim dhe teste gjenetike


Me mbёshtetjen e GENOMA, rrjetit mё tё shtrirё dhe me eksperiencё nё Europё nё fushёn e ekzaminimeve gjenetike prenatale dhe postnatale, tё citogjenetikёs dhe molekulare, NE, do kujdesemi pёr t’ju ofruar kontroll gjenetik para, gjatё dhe pas shtatёzanisё, kontroll tё infertilitetit, kontroll tё poliabortivitetit, kontroll tё predispozicionit onkologjik, kontroll nutricionit etj. Ekzaminime kosto-efektive, nё kohё dhe rezultate tё cilёsisё sё lartё duke i dhёnёprioritet çdo proçesi qё pёrfshin pacientin si: informimi dhe marrja e konsentit, marrja ekampionit tё analizёs, raportimi i rezultateve, suporti logjistik i dёrgimit tё kampionit nё qёndrёn e diagnostikimit nё Romё, Itali dhe gjurmimi i pacientit.


LEXO MË SHUMË

Trajtime të mjekësisë rigjenerative


Injeksione me plazmë të pasur me trombocite (PRP).
Injeksionet e plazmës së pasur me trombocite (PRP) po fitojnë popullaritet për një sërë kushtesh, nga lëndimet sportive deri te rënia e flokëve. Trajtimi përdor qelizat e gjakut të pacientit për të përshpejtuar shërimin në një zonë të caktuar.

Trajtimi PRP mund të ndihmojë në shërimin e plagëve në trauma dhe dëmtime të kyçeve. Teknika mund të trajtojë tullacën e modelit mashkullor, të stimulojë rritjen e transplanteve të flokëve dhe të përmirësojë procedurat e tjera kozmetike.


LEXO MË SHUMË

LEXO MË SHUMË
LEXO MË SHUMË


Teste Gjenetike


Me mbёshtetjen e GENOMA, rrjetit mё tё shtrirё dhe me eksperiencё nё Europё nё fushёn eekzaminimeve gjenetike prenatale dhe postnatale, tё citogjenetikёs dhe molekulare, NE, dokujdesemi pёr t’ju ofruar kontroll gjenetik para,gjatё dhe pas shtatёzanisё, kontroll tёinfertilitetit, kontroll tё poliabortivitetit,kontroll tё predispozicionit onkologjik,kontrollnutricionit etj. Ekzaminime kosto-efektive, nё kohё dhe rezultate tё cilёsisё sё lartё duke i dhёnёprioritet çdo proçesi qё pёrfshin pacientin si : informimi dhe marrja e konsentit, marrja ekampionit tё analizёs, raportimi i rezultateve, suporti logjistik i dёrgimit tё kampionit nё qёndrёne diagnostikimit nё Romё,Itali dhe gjurmimi i pacientit.


LEXO MË SHUMË

Teste Gjenetike ne Shtatzani
LEXO MË SHUMË

Qendro i Informuar
Abonohu ne Newsletter

Abonohu ne sherbimin Newsletter per te tu informuar mbi te rejat me te fundit, oferta dhe njoftime.  WORKING HOURS


  MON – WED
  8AM – 7PM
  THU
  8AM – 5PM
  FRI
  8AM – 5PM
  SAT – SUN
  Closed

  CALL US ANYTIME

  0-800-2336-7820


  VISIT US ANYTIME

  27th Avenue
  New York, W2 3XE, US


  BOOK AN APPOINTMENT

  Click here to book an appointment at Medicare.  FOUNDER / CHIEF SURGEON

  Chase Franklin

  Podcasting operational change management inside of workflows to establish a framework.


  FIND OUT MORE


  ASSISTANT SURGEON

  Anna Wilson

  Quickly disseminate superior deliverables whereas web-enabled applications. Quickly drive clicks-and-mortar catalysts.


  FIND OUT MORE


  LEAD NURSE

  Peggie Cannon

  Seamlessly visualize quality intellectual capital without superior collaboration and installed base portals.


  FIND OUT MORE


  NURSE

  Hubert Jackson

  Energistically scale future-proof core competencies vis-a-vis impactful experiences with optimal networks.


  FIND OUT MORE

  Medicare updates

  Read our latest news from the company or general medical news. Feel free to ask questions in comments for any news you find interesting.


  A BETTER LIFE

  Heart surgery


  Uniquely deploy cross-unit benefits with wireless testing procedures. Collaboratively build backward compatible relationships whereas tactical paradigms.


  FIND OUT MORE


  GETTING A NEW CHANCE

  Valve prolapse


  Quickly incentivize impactful action items before tactical collaboration and idea-sharing. Monotonically engage intellectual capital through wireless opportunities.


  FIND OUT MORE


  SAVING LIVES

  Emergencies


  Globally harness multimedia based collaboration and idea-sharing with backend products. Continually whiteboard superior opportunities via covalent scenarios.


  FIND OUT MORE


  24/7 EMERGENCY

  0-800-777-2331


  OUR LOCATION

  27th Avenue
  New York, W2 3XE


  DEDICATED DOCTOR

  Contact us to get a dedicated doctor for your issues.


  A GOOD WORD MEANS A LOT

  Patient testimonials

  It’s always the word of mouth that’s the best advice. Here are some of our…


  Professionals in their work, the surgery went well and I was able to go on with my life within just a few weeks. Recommended!


  LARAINE FLEMMING

  CBR


  I am deeply grateful to Dr. Chase for his expertise and care. He practices both the science and the art of cardiac surgery.


  HERBIE HAYNES

  Valve Prolapse Repair


  I felt like 102 before, now I feel like 52, thanks to Dr. Chase and his team. Their expertise is second to none!


  WILLIAM SMITH

  TMR


  They gave me much more than health – they gave me my life back. One that I can still enjoy with my family and grandchildren.


  ELLEN NORTON

  Pacemaker implantation


  StemGen Partners - Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator per Qelizat Staminale - Teste Gjenetike ne Shtatezani - Terapi Mjekёsore tё Avancuara

  Besoji Shpresat Tuaja Shkences!
  StemGen Partners - Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator per Qelizat Staminale - Teste Gjenetike ne Shtatezani - Terapi Mjekёsore tё Avancuara

  Besoji Shpresat Tuaja Shkences!
  KONTAKT


  Adresa

  Rr.Shyqyri Berzolli, Residenca Intercosat
  Shkalla A,Ap.13A, 1001,Tirana, Albania
  FACEBOOK
  INSTAGRAM