Kursi Gjenetikes: Analiza Gjenetike ne Diagnozen Prenatale. Teknologji dhe mundesi te reja!

Kursi Gjenetikes: Analiza Gjenetike ne Diagnozen Prenatale. Teknologji dhe mundesi te reja!

November 26, 2020 by Dorela Kroni
Genetic-test.jpg

OBJEKTIVI

Ky kurs,i natyres praktike, trajton aplikimin e teknologjive te reja ne fushen e diagnozes prenatale,duke ofruar ndihme cilido qe ne perditshmerine e tij/saj perballet me nevojen per te patur teknologji jo vetem me te shpejta dhe me te sakta por dhe domosdoshmerine per te ditur dhe njohur avantazhet dhe limitet e seciles metodike per te patur mundesi te komunikohet dhe nderveprohet  me mjeke te fushave te ndryshme te mjekesise dhe me paciente. Prandaj ne kete kurs do te trajtohen dhe diskutohenedhe aspekte thelbesore te pergjegjesise profesionale te lidhura me dignostikimin kompleks gjenetik.

Kursi zhvillohet ne Gjuhen Italiane.

Kursi mundesohet nga Drejtori i Departamentit te Gjenetikes se Laboratorit Genoma Group,Dr.Marina Baldi dhe ekipi i saj i eksperteve ne gjenetike molekulare dhe sekuencimin e ADN-se.

Kursi eshte akredituar me 8.8 kredite (CME) nga Sanità In-Formazione qe eshte ofrues edukimi ne vazhdim n. 2506.
Sanita In-Formazione organizon evente shkencore si ne platforme online ashtu edhe ne lokalitet ,per personel mjekesor dhe garanton certifikim  profesional te njohur nga Ministria e Shendetesise Italiane

TEMAT E TRAJTUARA

Citogjenetika dhe Citogjenetika molekulare ne diagnozen prenatale;

 • Citogjentika dhe Citogjenetika Molekulare ne diagnozen prenatale
 • Kariotipi Molekular  (array CGH): perdorimi,avantazhet dhe limitet;
 • Sekuencimi NGSne diagnozen prenatale;
 • Konsulenca Gjenetike ne Diagnozen Prenatale;
 • Diagnoza Prenatale Jo Invazive (NIPT): perdorimi,avantazhet dhe limiteti;
 • Gjenetika e Preimplantimit;
 • Pergjegjesia profesionale e gjenetistit ne Diagnozen Prenatale: rreziku i klinikes.

LEKTORE

 • Dr. Marina Baldi
 • Dr. Francesca Spinella
 • Dr. Laura Gigante
 • Dr.Andrea Nuccitelli
 • Dr. Mariateresa Sessa
 • Dr. Stefania Vinci

KUSH MUND TE RREGJISTROHET ?

 • Gjenetiste Klinike
 • Biologe,Biolog Molekulare
 • Bioteknolog
 • Obsteter-Gjinekologe
 • Mjeke te Pergjithshem
 • Onkologe

SA KUSHTON?

Kostoja e pjesmarrjes eshte 100 euro.

SA ZGJAT?

Kursi eshte i ndertuar ne disa sesione dhe kohezgjatja e plote eshte 7 ore. Ju keni mundesi te organizoni kohen tuaj per ndjekjen online duke iu rikthyer disa here sesioneve sipas nevojave tuaja.Ne perfundim te sesioneve ,certifikimi arrihet vetem pas kryerjes se testimit dhe dhenies se pergjigjeve te sakta te 75% te pyetjeve te testit.

KUJDES!

LINKU I AKSESIT NE KURS DHE INSTRUKSIONET SHOQERUESE DO JU VIJNE NE ADRESEN TUAJ TE E-MAILIT VETEM PASI TE JENI REGJISTRUAR NE ADRESE info@stemgenpartners.eu ME TE DHENAT TUAJA EMER/MBIEMER/NUMER TELEFONI/SPECIALITET DHE PASI TE KENI KRYER PAGESEN PREJ 100 EURO.

 

 

 

 


StemGen Partners - Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator per Qelizat Staminale - Teste Gjenetike ne Shtatezani - Terapi Mjekёsore tё Avancuara

Besoji Shpresat Tuaja Shkences!
StemGen Partners - Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator per Qelizat Staminale - Teste Gjenetike ne Shtatezani - Terapi Mjekёsore tё Avancuara

Besoji Shpresat Tuaja Shkences!
KONTAKT


Adresa

Rr.Shyqyri Berzolli, Residenca Intercosat
Shkalla A,Ap.13A, 1001,Tirana, Albania
FACEBOOK
INSTAGRAM