Laborator Analizash Gjenetike Tirane – StemGen Partners eshte nje platforme innovative fushen e gjenetikes dhe bioteknologjive ne Shqiperi dhe Kosove.

Laborator Analizash Gjenetike Tirane – StemGen Partners eshte nje platforme innovative fushen e gjenetikes dhe bioteknologjive ne Shqiperi dhe Kosove.

Laborator Analizash Gjenetike Tirane – StemGen Partners eshte nje platforme innovative fushen e gjenetikes dhe bioteknologjive ne Shqiperi dhe Kosove.

Laborator Analizash Gjenetike Tirane – StemGen Partners eshte nje platforme innovative fushen e gjenetikes dhe bioteknologjive ne Shqiperi dhe Kosove.

Laborator Analizash Gjenetike Tirane – StemGen Partners eshte nje platforme innovative fushen e gjenetikes dhe bioteknologjive ne Shqiperi dhe Kosove.

Laborator Analizash Gjenetike Tirane – StemGen Partners eshte nje platforme innovative fushen e gjenetikes dhe bioteknologjive ne Shqiperi dhe Kosove.

Laborator Analizash Gjenetike Tirane – StemGen Partners eshte nje platforme innovative fushen e gjenetikes dhe bioteknologjive ne Shqiperi dhe Kosove.

Laborator Analizash Gjenetike Tirane – StemGen Partners eshte nje platforme innovative fushen e gjenetikes dhe bioteknologjive ne Shqiperi dhe Kosove.


StemGen Partners
Besoji Shpresat Tuaja Shkences!


Rreth nesh


StemGen Partners perfaqeson nje platforme innovative, e para e ketij lloji, ne Shqiperi dhe Kosove. StemGen Partners ne bashkepunim eskluziv me kompanite me te njohura ne Europe ne fushen e gjenetikes dhe bioteknologjive, ofron zgjidhje te personalizuara te fjales se fundit teshkences dhe te mjekesise rigjenerative per te gjitha familjet shqipetare.


Perse duhet te zgjidhni StemGen Partners?


Behu pjese e familjes Europiane EUROFINS GENOMA GROUP

E vetmja qender private e gjenetikës në Shqipëri që ofron këshillim gjenetik

Nё besojmё nё progresin e shkencёs dhe nё mundёsitё shoqёruese qё lindin pёr tё promovuar mё shumё shёndetin. Ky progres do ti ndihmojё njerёzit tё formёzojё shёndetin nё njё mёnyrё me holistike, tё menaxhojё shёndetin nё mёnyrё mё aktive dhe tё optimizojё shёndetin me terapi tё personalizuar

StemGen Partners ofron pёr tё gjitha familjet qё jetojnё nё Shqipёri dhe Kosovё, mundёsinё pёr tё ruajtur qelizat staminale tё fёmijёs sё tyre tё ardhshёm nё bankёn gjermane tё qelizave staminale, e para nё historinё europiane tё ruajtjes dhe e vetmja banke europiane qё ka çertifikimin FACT, njё provё kjo e dedikimit tё VITA 34 ndaj cilёsisё sё shёrbimit pёr familjet qё i kanё besuar kampionet e qelizave staminale.

HUBI-i Gjenetikёs

Stacioni juaj i kontrollit dhe diagnostikimit gjenetik ne bashkepunimme qendren me te avancuar te diagnozes molekulare ne Europe, GENOMA


Ne i kemi besuar kontrollin gjenetik tё pacientёve tonё rrjetit tё laboratorёve italiane GENOMA GROUP. Cilёsia dhe diversifikimi i shёrbimeve, efiçienca dhe besueshmёria, tё bashkuara nё njё politike investimi tё vazhdueshёm nё sektorё inovativё dhe me pёrmbajtje tё lartё teknologjike, e kanё lejuar GENOMЁN tё bёhet kompania lider nё sektorin e diagnozёs gjenetike dhe molekulare, njё trashёgimi e madhe e teknologjive dhe burimeve njerёzore, njё model i cilёsisё, profesionalizmit dhe kompetencave, njё pikё referimi e strukturave tё shumta shёndetёsore kombёtare dhe ndёrkombёtare, si publike ashtu dhe private.
Terapi Mjekёsore tё Avancuara

Platforma numёr 1 e kёrkimit tё spitalit dhe ekspertit nё terapi mjekёsore tё avancuara.

Terapitё me qeliza staminale janё zhvilluar nё 30 vitet e fundit dhe kanё demonstruar rezultate nё trajtimin e sёmundjeve tё tilla si Diabeti, Skleroza Multiple, Encefalopatitё, Kardiomiopatitё, Post Infarktose Post Insult Cerebral, Sёmundja pulmonare obstruktive kronike, Sёmundja e Alzhaimer,Miasteni Gravis, Sёmundja e Crohn, Autismi, Cirroza dhe shumё tё tjera. Produktet qelizoregjithashtu pёrdoren nё programet kundёr plakjes.

Njё skuadёr e dedikuar kёshilluesish mjekёsor nё StemGen Partners, do tё ndihmojnё familjet nёnevojё pёr terapi qelizore, duke analizuar me kujdes rast pas rasti. Ne do tё identifikojmё nevojate pacientit pёr zgjidhje terapeutike me qёllim lokalizimin e Spitalit/ Klinikёs/ Institutit kёrkimor tё terapive qelizore nё Europё, i cili zbaton metoda tё sigurta dhe tё standartit tё artё, tё bazuara nё qeliza staminale, ndёrkohё qё operon nё pёrputhje me standartet mё tё larta mjekёsore dhe laboratorike


Vlerat Vlerat qё na udhёheqin:


ETIKA

Fusha nё tё cilёn NE operojmё ёshtё e vijёzuar qartazi nga udhёzues dhe ligje ndёrkombёtare, tёcilat variojnё nga tё qёnit shumё strikte nё vendet e Bashkimit Europian, nё tё qёnit shumёtolerante apo jo ekzistuese nё Europen Juglindore ose nё Rajonin e Ballkanit. Kjo na ngarkon NEme pёrgjegjёsinё e vetkontrollit si kompani individuale, roli i sё cilёs ёshtё garantimi irespektimit tё principeve etike, edhe nё raste kur ato nuk imponohen nga kuadri ligjor. Nё kёtёkontekst, StemGen Partners do tё bёjё ndryshimin duke vendosur etikёn dhe njohuritё nё zemёrtё veprimtarisё sё saj dhe aderimin me standartet mё rigoroze tё kontrollit tё cilёsisё.


FOKUSI TEK PACIENTI

Çdo proçes i joni i brёndshёm dhe komunikim i jashtёm synon garantimin qё pacientit t’i ofrohetstandarti mё i lartё i shёrbimit dhe ekspertizёs mjekёsore qё nga pritja, informimi, dokumentimi,kёshillimi, ridrejtimi, raportimi dhe gjetja e zgjidhjeve tё personalizuara. Mungesa e barrieravedhe transparenca ndёrmjet nesh dhe familjeve qё zgjedhin tё kryejnё shёrbimet tona mjekёsore,krijon njё mjedis besimi dhe shpresё pёr pacientёt nё nevojё.KRIJIMI I EKSPERTIZЁS

Ne pёrkushtohemi tё jemi gjithmonё njё hap nё avangardё duke u trajnuar, duke krijuar praktikёtё mirё profesionale dhe duke dёgjuar nga JU. Ne besojmё nё rёndёsinё e krijimit tё njё rrjeti bashkёpunёtorёsh profesional dhe tё informuar, prandaj Ne investojmё vazhdimisht nё edukimin nё fushёn e gjenetikёs, tё mjekёsisё regjenerative dhe tё bioteknologjive tё ruatjes sё qelizave staminale.NDЁRTIMI I BESIMIT

Shёrbimet tona synojnё krijimin e njё fondi tё rёndёsishёm pacientёsh qё kanё provuar eksperiencёn e ruajtjes sё qelizave staminale me ne, qё kanё konfirmuar njё shtatёzani gjenetikisht tё shёndetёshme me ne, qё kanё gjetur mundёsinё e trajtimit qelizor me ndihmёn tonё duke rritur kёshtu eksperiencёn pozitive dhe njohuritё e pёrshtatёshme tё shёrbimeve tonanё komunitet.
GREAT PRACTICE MEANS GREAT HEALTH CARE

Medicare in numbers

Dynamically target high-payoff intellectual capital for customized technologies. Objectively integrate emerging core competencies.

HEALING SUCCESS


Progressively maintain extensive infomediaries via extensible niches.

OPERATIONAL SUCCESS


Efficiently enable enabled sources and cost effective products.


DEDICATION FOR PATIENT


Progressively maintain extensive infomediaries via extensible niches.

CARE EXPRESSED


Efficiently innovate open-source infrastructures via inexpensive materials.


Qёndro i Informuar
Abonohu nё Newsletter

Abonohu nё shёrbimin Newsletter pёr tu informuar mbi tё rejat mё tё fundit, oferta dhe njoftime.  StemGen Partners - Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator per Qelizat Staminale - Teste Gjenetike ne Shtatezani - Terapi Mjekёsore tё Avancuara

  Besoji Shpresat Tuaja Shkences!
  StemGen Partners - Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator per Qelizat Staminale - Teste Gjenetike ne Shtatezani - Terapi Mjekёsore tё Avancuara

  Besoji Shpresat Tuaja Shkences!
  KONTAKT


  Adresa

  Rr.Shyqyri Berzolli, Residenca Intercosat
  Shkalla A,Ap.13A, 1001,Tirana, Albania
  FACEBOOK
  INSTAGRAM