Mirёserdhёt nё Leipzig
Vita 34, Banka Juaj Familjare


Vita 34 ёshtё banka private e qelizave staminale mё e madhe dhe me historinё mё tё gjatё nё tё gjitha vendet Gjёrmanisht- folёse dhe e dyta mё e madhe bankё private e gjakut tё kordonit umbilikal nё Europё. E themeluar nё vitin 1997, Vita 34 ka qёnё banka pionere nё Europё nё fushёn e ruajtjes familjare tё gjakut tё kordonit umbilikal dhe ka ruajtur mbi 300 000 kampione tё qelizave staminale tё familjeve gjermane dhe tё atyre nga 28 vende tё botёs.

Cilёsia dhe siguria janё prioritetet numёr njё tё Vita 34. Rreth 150 punonjёs nga departamente tё garantimit tё cilёsisё, distribucionit, marketingut, administrimit dhe laboratorit janё pёrgjegjёs pёr sigurinё tuaj nё nivelet mё tё larta.

Sikurse e matur nga aplikimet nё pёrpjekje dhe studime tё terapive klinike, Vita 34 ёshtё banka private e qelizave staminale me mё eksperiencё nё Europё.Vita do tё thotё Jetё. Numri 34 nenkupton molekulёn CD 34 qё ka nё sipёrfaqen e tyre qelizat staminale, e cila karakterizon qelizat staminale hematopoietike.
Emri Vita 34 reflekton vizionin e kompanisё pёr tё mbrojtur jetёn nёpёrmjet ruajtjёs sё qelizave staminale.
Qelizat staminale tё ruajtura nё bankёn Vita 34 janё aplikuar 42 herё tashmё si terapi mjekёsore – njё provё kjo e cilёsisё sё lartё tё ruajtjes nё Vita 34.

Laboratorёt dhe Vendodhja Vita 34


Laboratori i perpunimit te qelizave staminale skuadra e levizshme Vita 34

Vita 34 ka dy laboratorё tё standartit tё artё nё Gjermani tё cilat operojnё eskluzivisht nё linjё me standartet mjekёsore mё tё larta tё cilёsisё (GMP – Good Manufacturing Practice) dhe monitorohen nga autoritetet gjermane. Sistemet e garantimit tё cilёsisё nё Vita 34 monitorojnё kompliancёn GMP tё plotё tё tё gjitha proçeseve nё dhomat sterile ultra moderne tё laboratorit dhe ruajtjen nё tanket e kriopreservimit. Nё kёtё mёnyrё, Vita 34 garanton cilёsi dhe siguri tё niveleve mё tё larta nё dekada. Laboratori special nё selinё Vita 34 nё Leipzig ishte laboratori i parё prej xhami nё tё gjithё botёn dhe mund tё eksplorohet gjatё tureve tё vizitave tё familjeve tё interesuara.

Eksperienca e Biznesit


Vita 34 ka mё shumё se 20 vite eksperiencё nё fushёn e ruajtjes sё qelizave staminale dhe bashkёpunon gjithashtu me banka dhe institute tё tjera nё tё gjithё botёn.Aktualisht Vita 34 ёshtёaktive nё 28 vende nё Europё dhe nё tё gjithё botёn nёpёrmjet tё nёndegeve dhe partneriteteve bashkёpunuese. Veçanёrisht nё Europё Vita 34 ka themeluar njё rrjet distribuimi me shpёrndarje tё gjёrё. Qelizat staminale nga nёndeget e Vita 34 ashtu sikurse nga partnerё bashkёpunёtorё proçesohen dhe ruhen centralisht nё Gjёrmani. Partnerёt e Vita 34 ёshtё pёrgjegjёs pёr tё gjitha proçeset lokale deri nё arritjen e kampionit tё ruajtjes tek Vita 34. Sёbashku me partnerёt e saj Vita 34 punon me 2000 maternitete dhe institucione dhe me shumё se 15 000 mjekё obstetёr gjinekolog.

Lidhur me aplikimet mjekёsore, Vita 34 ёshtё lider nё Europё dhe e vetmja qё ka bashkёpunuar me Institute kёrkimore shkencore serioze pёr kryerjen e studimeve klinike tё terapive me qeliza staminale. Nё rastet e njё aplikimi pёr terapi qelizore Vita 34 ndёrmerr tё gjithё pёrgatitjet e nevojshme- nga teste shtesё nё laborator, transportimin e gjakut tё kordonit dhe indit nё qёndrёn e transplantimit deri nё pёrgatitjen e kampionit pёr transfusion.


Qeliza staminale nga Gjaku & Indi i kordonit umbilikal - Cfare jane qelizat staminale? - Ruajtja e qelizave Staminale ne Shqiperi - StemGen Partners Laborator Analizash Gjenetike Tirane - StemGen Partners eshte nje platforme innovative fushen e gjenetikes dhe bioteknologjive ne Shqiperi dhe Kosove.StemGen Partners - Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator per Qelizat Staminale - Teste Gjenetike ne Shtatezani - Terapi Mjekёsore tё AvancuaraPrandaj Vita 34 ka zhvilluar njё proçes logjistik unik tё vetёdizenjuar pёr transplantimet dhe ka themeluar sёrisht si njё pioner nё Europё – skuadrёn e parё tё lёvizёshme tё qelizave staminale Prandaj me Vita 34 ёshtё i mundur trajtiminё çdo spital ndёrkohё qё garantohen standartet mё tё larta tё cilёsisё sё kampionit edhe nё transport.

Nё mёnyrё qё tё studiohet aplikimi potencial i qelizave staminale tё gjakut tё kordonit umbilikal dhe tё zhvillohet produkte tё reja qelizore, Vita 34 bashkёpunon me institute kёrkimore dhe universitete tё njohura, tё cilёt marrin pjesё aktivisht nё kёrkime tё aplikuara tё qelizave staminale.


StemGen Partners - Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator per Qelizat Staminale - Teste Gjenetike ne Shtatezani - Terapi Mjekёsore tё Avancuara

Besoji Shpresat Tuaja Shkences!
StemGen Partners - Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator per Qelizat Staminale - Teste Gjenetike ne Shtatezani - Terapi Mjekёsore tё Avancuara

Besoji Shpresat Tuaja Shkences!
KONTAKT


Adresa

Rr.Shyqyri Berzolli, Residenca Intercosat
Shkalla A,Ap.13A, 1001,Tirana, Albania
FACEBOOK
INSTAGRAM