Çmimet
StemGen Partners


Ruaj gjakun e kordonit umbilikal dhe pёrgatitu pёr njё tё ardhme mё tё shёndetёshme pёr fёmijёn tёnd


VitaPlus: €2250
(seti i mbledhjes + mbledhja + transport korrier + proçesim + testim+ ruajtje) per 25 vite

 • Seti i mbledhjes me kodin unik identifikues tё familjes
 • Mbledhja e kampionit nё sallёn e lindjes (deri 200 ml gjak kordoni)
 • Transportimi pёr nё laboratorin e Vita 34 me shёrbimin e korrierit ndёrkombёtar
 • Pёrgatitje nё laboratorin steril dhe testim i gjakut tё kordonitdhe gjakut tё nёnёs
 • Kriopreservim nё minus 180 ° C.
 • Pёrgatitur nёdhomёn sterile dhe kriopreservuar nё180 ° C.
 • Pёrdorim nё terapitё klasike tё sёmundjeve tё gjakut, nё studime klinike dhe pёrpjektet pёr shёrim.

Pikё fillesa pёr zhvillimin e terapive pёr trajtimin e dёmtimeve tё trurit, sёmundjeve autoimmune dhe metabolike.Laboratori i perpunimit te qelizave staminale skuadra e levizshme Vita 34
Foto per tekstin e qelizave staminale
Foto shtese dhe foto te laboratorit te qelizave staminale Vita 34

Ruaj gjakun e kordonit umbilikal dhe indin e kordonit umbilikal dhe pёrfito dyfish


VitaPlusCord:   €2600

 • Seti i mbledhjes me kodin unik identifikues tё familjes
 • Mbledhja e kampionit nё sallёn e lindjes (deri 200 ml gjak kordoni dhe 25 cm ind kordoni)
 • Transportimi pёr nё laboratorin e Vita 34 me shёrbimin e korrierit ndёrkombёtar
 • Pёrgatitje nё laboratorin steril dhe testim i gjakut tё kordonit,indit tё kordonit dhe gjakut tё nёnёs
 • Kriopreservim nё minus 180 ° C.
 • Tё gjitha benefitet e ruatjes sё gjakut tё kordonit umbilikal plus avantazhet e ruatjes sё indit tё kordonit umbilikal
 • Pikё fillesa e zhvillimit tё terapive zёvendёsuese tё indeve (p.sh pёr osteoartritin, autizmin dhe sёmundjes e mushkёrive)

Shёrbime Shtesё

StemGen Partners ofron shёrbimet shtesё nё Shqipёri :

Testi kontrollit parandalues tё foshnjёs (+ 200€)

Testi i kontrollit parandalues ёshtё ekzaminimi i ADN-sё sёfёmijёs pёr:

 • Predispozicion ndaj sёmundjes sё Celiakisё (Intoleranca ndaj Glutenit)
 • Intolerancё ndaj Laktozёs
 • Intolerancё ndaj Glukozёs

VitaPlusDonation:

VitaPlusDonation nёnkupton ruatjen autologe me opsionin e dhurimit tё gjakut tё plotё tё kordonit nё rast sё njё personi tё huaj i nevojitet.


VitaMine&Yours:


VitaMine&Yours kombinon ruajtjen e gjakut tё kordonit umbilikal pёr kujdesin shёndetёsor individual dhe ruajtjen e gjakut tё kordonit umbilikal pёr dhurim nё publik. Nёse sasia ёshtё e mjaftueshme, dy depozita tё plotatё qelizave staminale do tё ruhen, njёra privatisht dhe njёra pёr dhurim publik. Prindёrit paguajnё vetёm fee-nё e ruajtjes tё kampionit pёr fёmijёn e tyre.


Mbёshtetja pёr familjen


Nёse gjaku i kordonit umbilikal nevojitet pёr pёrdorim terapeutik, StemGen Partners bashkёpunon me 4 Klinika Europiane tё çertifikuara nё terapitё me qeliza staminale dhe do mundet t’ju ofrojё mbёshtetje gjithёpёrfshirёse. Do t’ju ndihmojmë në kёrkimin e spitalit mё tё kualifikuar nё botё dhe mё tё afёrt me ju pёr kryerjen e trajtimit, nё plotësimin e formularëve, nё bisedat me mjekët, dhe nëse është e mundur, së bashku do të kërkojmë specialistinFoto per tekstin e qelizave staminale
Foto shtese dhe foto te laboratorit te qelizave staminale Vita 34
Foto per tekstin e qelizave staminale

200 EUR zbritje dhuratë për besnikërinë
Nëse vendosni të depozitoni qelizat staminale në Vita 34 edhe për fëmijën tjetër, do të keni zbritje prej 200 EUR. Kjo zbritje nuk mund të konbinohet dhe llogaritet bashkë me zbritjet e tjera ose me uljet në rast të lindjes së binjakëve.

Garancia e përjeshtme e çmimit te depozitimi i ardhshëm i gjakut të kordonit
Nëse ndonjëherë në jetë do të vendosni për të ruajtur gjakun e kordonit të fëmijës tjetër, me të njëjtat kushtet kontraktuese, ne ju garantojmë të njëjtin çmim si te ruajtja e parë pa marrë parasysh korigjimet eventuale të cilat kanë ndodhur ndërkohë.

Kushte të veçanta te shtatzënia me binjakë
Në rastin e lindjes së binjakëve Ju ofrojmë përfitime të veçanta. Për fëmijën e parë paguani çmimin e caktuar me kontratë në varësi nga periudha e ruajtjes ,ndërsa për fëmijën e dytë paguani 50% të çmimit për numrin e caktuar të viteve.


StemGen Partners - Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator per Qelizat Staminale - Teste Gjenetike ne Shtatezani - Terapi Mjekёsore tё Avancuara

Besoji Shpresat Tuaja Shkences!
StemGen Partners - Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator per Qelizat Staminale - Teste Gjenetike ne Shtatezani - Terapi Mjekёsore tё Avancuara

Besoji Shpresat Tuaja Shkences!
KONTAKT


Adresa

Rr.Shyqyri Berzolli, Residenca Intercosat
Shkalla A,Ap.13A, 1001,Tirana, Albania
FACEBOOK
INSTAGRAM