Trajtim me qeliza staminale Archives - StemGen Partners

09/Feb/2021

U krijuam ne vitin 2019 ,pas nje qasjeje disa vjeçare analitike dhe praktike ne tregun e sherbimeve shendetesore, ku identifikuam nje nevoje ne rritje nga kerkesat e konsumatorit te sherbimeve shendetesore dhe kerkesat e komunitetit mjekesor dhe shkencor per te ndertuar fillesat e personalizimit te kujdesit shendetesor ndaj pacientit.

 

E thene ndryshe ,

NE kujdesemi qe te investigojme gjenezen e semundjes se pacientit me qellim te personalizimit te terapise.

NE kujdesemi te investigojme gjenetikisht difekte te ADN-se qe mund te rezultojne ne anomali te papajtueshme per jeten.

NE kujdesemi qe t’ju ofrojme zgjidhje dhe zgjedhje afatgjata per shendetin tuaj dhe familjes tuaj duke mundesuar per te gjitha familjet shqiptare ruajtjen e gjakut te kordonit umbilikal dhe te vete indit te kordonit umbilikal ne banken me historine me te vjeter ne Europe per ruajtjen e qelizave staminale, Banka VITA 34.

NE kujdesemi qe te ofrojme sherbime te fjales se fundit te shkences qe aplikohen vetem ne vendet me te zhvilluara ne bote nga eksperte te larte ne fushen e mjekesise regjenerative. Trajtimi me qeliza staminale nga gjaku periferik eshte nje nga risite qe kemi sjelle ne Shqiperi.

Besoji Shpresat Tuaja Shkences,

Besoji Profesionisteve

Ju mirepresim


23/Jun/2020

Skleroza multiple është një sëmundje kronike që prek sistemin nervor, duke shkaktuar një sërë simptomash të mundshme, përfshirë problemet me shikimin, lëvizjen e krahëve, ose të këmbëve, ndjeshmërinë, si dhe ekuilibrin. Kjo sëmundje e shoqëron individin gjatë gjithë jetës, e cila mund të jetë në formë të lehtë, por edhe mund të shkaktojë paaftësi serioze në shëndetin e individit.

Patrick Van Benthem ka patur Skleroze Multiple Primare Progresive qe prej vitit 2006.Per 10 vite ai eshte mjekuar me barna per te minimizuar impaktin e semundjes. Por pamvaresisht nga mjekimet,semundja perparoi me shpejtesi. Patrikut iu desh te linte punen, nuk mund te niste makinen dhe nuk mund te kryente aktivitete te zakonshme. Steroidet nuk kishin asnje efekt tek ai. Ai ndjente dhimbje ne çdo hap qe hidhte dhe nuk mundej as te ngrinte kembet. I gjithe krahu humbi komplet ndjeshmerine.

Ai shkoi te kerkonte ndihme tek neurologu i tij, i cili i sugjeroi trajtimin me qeliza staminale ne Institutin Kombetar te Terapive Qelizore NHS. Por ,trajtimi iu refuzua me arsyetimin qe Skleroza Multiple nuk kishte progresuar ‘’mjaftueshem’’ per te permbushur kriteret strikte te terapise.
Prandaj Patriku mori nje vendim qe do t’i ndryshonte te gjithe jeten duke zgjedhur te kryente trajtimin ne nje shtet tjeter. Televizioni kombetar i UK e ka dokumentuar te gjithe proçesin nga momenti perpara trajtimit deri ne rikuperimin e pacientit..Rezultatet jane shume inkurajuese per te gjithe ato qe vuajne nga Skleroza Multiple apo qe kane nje njeri te dashur qe vuan nga kjo semundje.

Shikoni videon e plote

 StemGen Partners - Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator per Qelizat Staminale - Teste Gjenetike ne Shtatezani - Terapi Mjekёsore tё Avancuara

Besoji Shpresat Tuaja Shkences!
StemGen Partners - Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator per Qelizat Staminale - Teste Gjenetike ne Shtatezani - Terapi Mjekёsore tё Avancuara

Besoji Shpresat Tuaja Shkences!
KONTAKT


Adresa

Rr.Shyqyri Berzolli, Residenca Intercosat
Shkalla A,Ap.13A, 1001,Tirana, Albania
FACEBOOK
INSTAGRAM