Laborator Analizash Gjenetike Tirane – StemGen Partners eshte nje platforme innovative fushen e gjenetikes dhe bioteknologjive ne Shqiperi dhe Kosove.

Laborator Analizash Gjenetike Tirane – StemGen Partners eshte nje platforme innovative fushen e gjenetikes dhe bioteknologjive ne Shqiperi dhe Kosove.

Laborator Analizash Gjenetike Tirane – StemGen Partners eshte nje platforme innovative fushen e gjenetikes dhe bioteknologjive ne Shqiperi dhe Kosove.

Laborator Analizash Gjenetike Tirane – StemGen Partners eshte nje platforme innovative fushen e gjenetikes dhe bioteknologjive ne Shqiperi dhe Kosove.

Laborator Analizash Gjenetike Tirane – StemGen Partners eshte nje platforme innovative fushen e gjenetikes dhe bioteknologjive ne Shqiperi dhe Kosove.

Laborator Analizash Gjenetike Tirane – StemGen Partners eshte nje platforme innovative fushen e gjenetikes dhe bioteknologjive ne Shqiperi dhe Kosove.

Laborator Analizash Gjenetike Tirane – StemGen Partners eshte nje platforme innovative fushen e gjenetikes dhe bioteknologjive ne Shqiperi dhe Kosove.

Laborator Analizash Gjenetike Tirane – StemGen Partners eshte nje platforme innovative fushen e gjenetikes dhe bioteknologjive ne Shqiperi dhe Kosove.


StemGen Partners
Besoji Shpresat Tuaja Shkences!


Rreth nesh


StemGen Partners perfaqeson nje platforme innovative, e para e ketij lloji, ne Shqiperi dhe Kosove. StemGen Partners ne bashkepunim eskluziv me kompanite me te njohura ne Europe ne fushen e gjenetikes dhe bioteknologjive, ofron zgjidhje te personalizuara te fjales se fundit teshkences dhe te mjekesise rigjenerative per te gjitha familjet shqipetare.


Perse duhet te zgjidhni StemGen Partners?


Behu pjese e familjes Europiane EUROFINS GENOMA GROUP

E vetmja qender private e gjenetikës në Shqipëri që ofron këshillim gjenetik

EUROFINS GENOMA ështe nje laborator privat i gjenetikes molekulare, i njohur nderkombetarisht per rolin udheheqes ne diagnostiken molekulare dhe per punen pionere ne diagnozen prenatale dhe gjenetiken molekulare.

Si nje pioner ne testimin gjenetik, GENOMA perfaqeson nje  nga laboratoret me te medhenj ne bote, plotesisht i integruar dhe i specializuar per ofrimin e sherbimeve te testimit gjenetik.

I themeluar ne vitin 1997, nga Drejtori shkencor dhe ekzekutiv, Dr. Francesco FIORENTINO

HUBI-i Gjenetikёs

Stacioni juaj i kontrollit dhe diagnostikimit gjenetik ne bashkepunimme qendren me te avancuar te diagnozes molekulare ne Europe, GENOMA


Ne i kemi besuar kontrollin gjenetik tё pacientёve tonё rrjetit tё laboratorёve italiane GENOMA GROUP. Cilёsia dhe diversifikimi i shёrbimeve, efiçienca dhe besueshmёria, tё bashkuara nё njё politike investimi tё vazhdueshёm nё sektorё inovativё dhe me pёrmbajtje tё lartё teknologjike, e kanё lejuar GENOMЁN tё bёhet kompania lider nё sektorin e diagnozёs gjenetike dhe molekulare, njё trashёgimi e madhe e teknologjive dhe burimeve njerёzore, njё model i cilёsisё, profesionalizmit dhe kompetencave, njё pikё referimi e strukturave tё shumta shёndetёsore kombёtare dhe ndёrkombёtare, si publike ashtu dhe private.
Vlerat Vlerat qё na udhёheqin:


ETIKA

Fusha nё tё cilёn NE operojmё ёshtё e vijёzuar qartazi nga udhёzues dhe ligje ndёrkombёtare, tёcilat variojnё nga tё qёnit shumё strikte nё vendet e Bashkimit Europian, nё tё qёnit shumёtolerante apo jo ekzistuese nё Europen Juglindore ose nё Rajonin e Ballkanit. Kjo na ngarkon NEme pёrgjegjёsinё e vetkontrollit si kompani individuale, roli i sё cilёs ёshtё garantimi irespektimit tё principeve etike, edhe nё raste kur ato nuk imponohen nga kuadri ligjor. Nё kёtёkontekst, StemGen Partners do tё bёjё ndryshimin duke vendosur etikёn dhe njohuritё nё zemёrtё veprimtarisё sё saj dhe aderimin me standartet mё rigoroze tё kontrollit tё cilёsisё.


FOKUSI TEK PACIENTI

Çdo proçes i joni i brёndshёm dhe komunikim i jashtёm synon garantimin qё pacientit t’i ofrohetstandarti mё i lartё i shёrbimit dhe ekspertizёs mjekёsore qё nga pritja, informimi, dokumentimi,kёshillimi, ridrejtimi, raportimi dhe gjetja e zgjidhjeve tё personalizuara. Mungesa e barrieravedhe transparenca ndёrmjet nesh dhe familjeve qё zgjedhin tё kryejnё shёrbimet tona mjekёsore,krijon njё mjedis besimi dhe shpresё pёr pacientёt nё nevojё.KRIJIMI I EKSPERTIZЁS

Ne pёrkushtohemi tё jemi gjithmonё njё hap nё avangardё duke u trajnuar, duke krijuar praktikёtё mirё profesionale dhe duke dёgjuar nga JU. Ne besojmё nё rёndёsinё e krijimit tё njё rrjeti bashkёpunёtorёsh profesional dhe tё informuar, prandaj Ne investojmё vazhdimisht nё edukimin nё fushёn e gjenetikёs, tё mjekёsisё regjenerative dhe tё bioteknologjive tё ruatjes sё qelizave staminale.NDЁRTIMI I BESIMIT

Shёrbimet tona synojnё krijimin e njё fondi tё rёndёsishёm pacientёsh qё kanё provuar eksperiencёn e ruajtjes sё qelizave staminale me ne, qё kanё konfirmuar njё shtatёzani gjenetikisht tё shёndetёshme me ne, qё kanё gjetur mundёsinё e trajtimit qelizor me ndihmёn tonё duke rritur kёshtu eksperiencёn pozitive dhe njohuritё e pёrshtatёshme tё shёrbimeve tonanё komunitet.
GREAT PRACTICE MEANS GREAT HEALTH CARE

Medicare in numbers

Dynamically target high-payoff intellectual capital for customized technologies. Objectively integrate emerging core competencies.

HEALING SUCCESS


Progressively maintain extensive infomediaries via extensible niches.

OPERATIONAL SUCCESS


Efficiently enable enabled sources and cost effective products.


DEDICATION FOR PATIENT


Progressively maintain extensive infomediaries via extensible niches.

CARE EXPRESSED


Efficiently innovate open-source infrastructures via inexpensive materials.


Qёndro i Informuar
Abonohu nё Newsletter

Abonohu nё shёrbimin Newsletter pёr tu informuar mbi tё rejat mё tё fundit, oferta dhe njoftime.  StemGen Partners - Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator per Qelizat Staminale - Teste Gjenetike ne Shtatezani - Terapi Mjekёsore tё Avancuara

  Besoji Shpresat Tuaja Shkences!
  StemGen Partners - Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator per Qelizat Staminale - Teste Gjenetike ne Shtatezani - Terapi Mjekёsore tё Avancuara

  Besoji Shpresat Tuaja Shkences!
  KONTAKT


  Adresa

  Rr.Shyqyri Berzolli, Residenca Intercosat
  Shkalla A,Ap.13A, 1001,Tirana, Albania
  FACEBOOK
  INSTAGRAM