NUTRINEXT

NUTRINEXT

September 14, 2023 by Dorela Kroni

TESTI NUTRIGJENETIK PËR TË
PARANDALUAR SËMUNDJET
DHE PËR TË RRITUR
PERFORMANCËN SPORTIVE.

Me Nutrinext është e mundur
të identifikohen intolerancat,
të zvogëlohet rreziku i lëndimeve
të muskujve dhe të rivendoset shëndeti dhe aftësia fizike.

Çfarë është nutrigjenetika?

Nutrigjenetika studion mënyrën se si secili prej nesh reagon ndaj molekulave të pranishme në ushqim.

Çdo individ ka ADN-në e tij, e cila kushtëzon reagimin e organizmit ndaj ushqimeve të ndryshme dhe rrjedhimisht efektin në shëndet. Në fakt, në prani të një defekti gjenetik, ushqimet dhe lëndët ushqyese të futura me dietën e përditshme mund të mos asimilohen siç duhet.
Prandaj, studimi i ADN-së së dikujt është një mjet efektiv për të kuptuar se cilat ushqime janë më të përshtatshme për trupin tonë dhe cilat na mbajnë të shëndetshëm.

Nutrinext është test i Eurofins Genoma

  • Për të identifikuar predispozitat ndaj patologjive të ndryshme që lidhen me të ushqyerit.
  • Për të identifikuar çdo intolerancë dhe reagim negativ të trupit tonë ndaj ushqimeve të caktuara.
  • Për të rifituar formën fizike, zvogëloni rrezikun e lëndimeve të muskujve dhe maksimizoni rezultatet gjatë stërvitjes.

PËR TË BËRË NË KOMODITET DHE PAVARËSI NË SHTËPI:

Nutrinext është një mjet më shumë për të përmirësuar cilësinë e jetesës tuaj dhe për të korrigjuar të gjitha aspektet që lidhen me të ushqyerit.

NUTRINEXT – LINEA INTOLERANCE

Testet e Linjës së Intolerancës identifikojnë shpejt çdo intolerancë ushqimore, e cila, ndryshe nga reaksioni alergjik përgjithësisht i shpejtë dhe i dukshëm, vepron ngadalë dhe identifikohet vetëm pas procedurave të gjata diagnostikuese

NUTRINEXT – LINEA SALUTE

Objektivi i Linjës Shëndetësore është të parandalojë shfaqjen e patologjive kardiovaskulare ose të rivendosë shëndetin dhe aftësinë fizike, duke u nisur nga informacioni që përmban ADN-ja. Për t’u kujdesur për trupin tuaj ju duhet ta kuptoni plotësisht atë dhe të adoptoni një mënyrë jetese të përshtatur për nevojat tuaja.

NUTRINEXT – LINEA SPORT & WELLNESS

Testet e Sportit & Mirëqenies i përkasin fushës së të ushqyerit të dedikuar për atletët, si në nivel konkurrues ashtu edhe në nivel amator: studimi i profilit gjenetik lejon rritjen e nivelit të performancës dhe reduktimin e dëmtimeve.


Linja të ndryshme të analizave nutrigjenetike për të plotësuar çdo nevojë tuajën.


I thjeshtë, I saktë, I plotësuar, Efikas.

Si të bëni një provë?

Testet nutrigjenetike bëhen vetë dhe kryhen në shtëpi, ose ku të dëshironi, vetëm me një tampon bukal.

Testi i besueshëm

Pas dërgimit të mostrës në laboratorin tonë ju do të merrni raportin tuaj në vetëm dhjetë ditë pune. Me testet e Nutrigjenetikës, në një kohë shumë të shkurtër ju do të merrni të gjitha përgjigjet që ju nevojiten.

Për kë rekomandohet testi?

Për këdo që dëshiron të qëndrojë në shëndet të mirë duke parandaluar disa patologji të rëndësishme, për ata që duan të humbin peshë në mënyrë efektive dhe të qëndrueshme, për gratë në menopauzë, për burrat në andropauzë, për ata që ushtrojnë sporte amatore dhe konkurruese.

Pse ta bëni testin?

Studimi i strukturës gjenetike të dikujt është thelbësor për të kuptuar se si të ndërhyhet në predispozicion ndaj patologjive të caktuara, të përmirësohet cilësia e jetesës dhe të arrihet një gjendje mirëqenieje.

Pas dërgimit të mostrës në laboratorin tonë, ju do të merrni raportin tuaj në vetëm dhjetë ditë pune.Mjedisi rrethues, abstenimi ose marrja e disa substancave të futura çdo ditë me dietë (të tilla si lëndë ushqyese, suplemente ushqimore, barna etj.) në fakt mund të ndërhyjnë në predispozicion për disa patologji, duke parandaluar shfaqjen e tyre, trajtimin e tyre ose thjesht duke na mbajtur në shëndet të mire.

Duke kuptuar më mirë efektin që kanë lëndët ushqyese në përbërjen tonë të veçantë gjenetike, ne mund të ushtrojmë kontroll efektiv mbi cilësinë dhe jetëgjatësinë tonë.

Pse Nutrinext mund të përmirësojë jetesën tuaj?

Me Nutrinext është e mundur të zbulohen keqfunksionimet në trup për shkak të një diete jo të personalizuar, si intolerancat, problemet kardiovaskulare dhe sëmundjet metabolike.

Vetëm me studimin e strukturës sonë gjenetike, ne mund të kuptojmë plotësisht se cilat ushqime janë më të përshtatshme për trupin tonë dhe të përmirësojmë gjendjen tonë shëndetësore.


Studimi i trupit tuaj paraprakisht dhe zgjedhja e një diete të personalizuar është hapi i parë drejt mirëqenies.


JO MË ANKTH, JO MË STRES.

Testet Nutrinext janë bërë për t’i kryer vetë: mund t’i kryeni ku të dëshironi, në qetësi të plotë. Nuk ka më shqetësime dhe stres nga pritjet e gjata. Pas dërgimit të mostrës tuaj në laboratorin tonë, ju do të merrni rezultatet e testit tuaj në vetëm dhjetë ditë dhe do të jeni në gjendje të keni më shumë kontroll mbi shëndetin dhe cilësinë e jetës tuaj.

Shëndeti juaj në majë të gishtave.StemGen Partners - Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator per Qelizat Staminale - Teste Gjenetike ne Shtatezani - Terapi Mjekёsore tё Avancuara

Besoji Shpresat Tuaja Shkences!
StemGen Partners - Besoji Shpresat Tuaja Shkences! Laborator per Qelizat Staminale - Teste Gjenetike ne Shtatezani - Terapi Mjekёsore tё Avancuara

Besoji Shpresat Tuaja Shkences!
KONTAKT


Adresa

Rr.Shyqyri Berzolli, Residenca Intercosat
Shkalla A,Ap.13A, 1001,Tirana, Albania
FACEBOOK
INSTAGRAM